Over

YourNextMedia is een webdesign studio gevestigd in Heemskerk en heeft ruim 15 jaar ervaring in het maken van websites.  Wij bouwen responsive websites met de focus op webstandaarden en gebruikersgemak.

Bij het ontwikkelen van een website  nemen we de tijd om in overleg met de klant iets moois neer te zetten, want een goed gebouwde website die rekening houdt met de webstandaarden, werkt sneller, werkt efficiënter en  presteert beter in de zoekmachines. Dit wordt ook wel SEO genoemd (Search Engine Optimization).

Elke websites heeft een doel, of dat nu het genereren van meer omzet, meer bezoekersaantallen of meer aanmeldingen is, daar houden we rekening mee met het ontwerp. Wanneer het ontwerp van de website goed is, zullen de bezoekers gemakkelijker de juiste content vinden en minder tijd kwijt zijn met het thuis raken in de site.

Al onze websites worden getest op de meest gangbare schermgroottes om ervoor te zorgen dat ze er altijd goed uitzien. De verwachting is dat in 2013 mobiele telefoons de pc’s zullen inhalen als de meest voorkomende manier om informatie op het internet op te zoeken, dus is het van groot belang dat uw website eenvoudig te gebruiken is op alle mobiele apparaten.